Početak

Trony Shop je osnovan i počeo sa radom 2003. godine u Kotoru. Veoma brzo, Trony se kvalitetom svojih usluga i proizvoda izdvojio od konkurencije i ustalio na samom vrhu tržišta maloprodaje računarske tehnike i informacionih tehnologija u Crnoj Gori. Zbog konstantnog rasta i razvoja početkom 2008. godine, pet godina nakon osnivanja firme, rođen je Trony Networking Team. Sektor Trony-a koji se bavi razvojem i implementacijom savremenih riješenja svih sistema tehničke zaštite, IP telefonije, mrežama podataka i ICT infrastrukturom uopšte.

Naša vizija

Vizija Trony-a je da ojačamo svoju lidersku poziciju na tržištu Crne Gore i iskoristimo svoje resurse i kadar i proširimo sferu svog djelovanja izvan okvira naše zemlje. Težimo ka ujedinjenu svih ključnih aspekata poslovanja, od bezbijednosti, preko brzine, dostupnosti podataka i mobilnosti zaposlenih u jedan sveobuhvatan i nadasve siguran i pouzdan sistem.

Zašto Trony?

Zato što stavljamo potrebe, zadovoljstvo i uspjeh svojih klijenata na prvo mijesto. Tehnologija je samo sredstvo koje če podržati rast i uspjeh našeg klijenata, Kontaktirajte nas i sami se uvjerite na koji način se izdvajamo od konkurencije i da baš mi zaslužujemo i treba da budemo Vaš izabrani isporučilac ICT opreme i inžinjerskih usluga.